Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Εκλογές στο Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

Οι εκλογές προκηρύχθηκαν για την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, 9:30 με 12:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος στον 4ο όροφο.

Ψηφίζετε όλοι οι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί. Καλό είναι να έχετε μαζί σας κάποιο μέσο αναγνώρισης όπως αστυνομική ή/και φοιτητική ταυτότητα.

Καλή ψήφο!

11 σχόλια:

  1. Γιατί μόνο πρωινές ώρες η ψηφοφορία; Πολλοί από εμάς τους μεταπτυχιακούς φοιτητές δουλεύουμε τα πρωινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σας κυριε Στεφανιδη, θα ηθελα απλα να πω οτι κατι πρεπει να γινει για να διεξαχθουν σωστα και με ασφαλεια οι εκλογες. πολλα παιδια φοβουνται μην συμβουν ολα αυτα που εγιναν την προηγουμενη φορα και δισταζουν να ερθουν να ψηφισουν.
    το θεωρω πολυ σημαντικο για την ασφαλεια των φοιτητων που δεν εμπλεκονται με παραταξεις και θελουν απλα να ψηφισουν αλλα και για την δικη σας φυσικα.

    Καλη Επιτυχια

    (δεν ξερω αν πρεπει να δημοσιευτει στο ιστολογιο γιατι απευθυνομαι σε σας, το εστειλα μεσω ιστολογιου γιατι δεν ηθελα να χρησιμοποιησω το ακαδημαικο σας e-mail)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φοιτητές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Δεν πρέπει να διστάσουν να εκφράσουν την γνώμη τους. Νομίζω ότι και όσοι εξακολουθούν να εκφράζουν την αντίθεσή τους στη συμμετοχή στις εκλογές προέδρου δεν είναι στις προθέσεις τους να δημιουργήσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα που έχει να κάνει με την ασφάλεια των συναδέλφων τους. Το μόνο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε περίπτωση που όπως ελπίζω να έχουμε μαζική συμμετοχή των φοιτητών στην εκλογική διαδικασία είναι ο περιορισμένος χρόνος που αανακοινώθηκε (9:30-12:30) αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι οι κάλπες δε θα κλείσουν όσο θα υπάρχει προσέλευση σ' αυτές. Έτσι με υπομονή και επιμονή όσοι προσέλθουν να ψηφίσουν θα ψηφίσουν. Ως υποψήφιος διακαιούμαι να είμαι και θα είμαι παρών σε όλη τη διαιδικασία. Και πάλι το τονίζω ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μια παρατήρηση ακόμη: Η ψηφοφορία είναι μυστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ πάρα πολύ θετική την πρωτοβουλία για μία συνέντευξη επί των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το Τμήμα όπως αυτή που δόθηκε στο pamakhouse.gr. Μακάρι να υπάρξουν συνεντεύξεις και από τους υπόλοιπους υποψήφιους προέδρους για να δούμε τις απόψεις τους επί των ιδίων θεμάτων (αν υπάρχουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ότι οι εκλογές είναι πρωινές ώρες, αλλά ότι διαρκούν μόνο τρεις ώρες. Αν υποθέσουμε ότι κάθε φοιτητής χρειάζεται μόνο 2-3 λεπτά να ψηφίσει στις δύο κάλπες που θα στηθούν, δεν θα προλάβουν να ψηφίσουν περισσότεροι από 100 φοιτητές, όταν οι προπτυχιακοί είναι περίπου 800 και υπάρχουν και μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες. Τελικά θα καταλήξουμε να ψηφίσουν μόνο οι εκρόσωποι των παρατάξεων, οι οποίοι φαντάζομαι θα περιμένουν στην ουρά από τις 9 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι έτσι είναι! Δυστυχώς έχουμε να αντιπαλέψουμε και αυτό...Υπάρχει διαβεβαίωση από την Εφορευτική Επιτροπή ότι οι κάλπες δεν θα κλείσουν εφόσον υπάρχει κόσμος που θα περιμένει στην ουρά να ψηφίσει. Θέλει υπομονή και επιμονή από όλους όσους θα έρθουν να ψηφίσουν - να περιμένουν στωϊκά να ασκήσουν το δικαίωμά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Η ΟΧΙ.ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΩ ΤΟΝ Κ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ,ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε στεφανίδη,
    Υπάρχει περίπτωση να δοθεί παράταση όσον αφορά τις ώρες που μπορούμε να ψηφίσουμε?Υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να σας στηρίξουν αλλά δεν μπορούν λόγω του ωραρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kirie Stephanidi,

    molis diavasa tis protaseis sas. Einai endiaferonta osa lete. Tha ithela na prosthesw (kai euxomai na to metaferete ston neo proedro) oti auto pou prepei na diafylaxthei sto tmima einai h proslhpsh *ikanwn* melwn DEP kai h axiokratikh axiologhsh twn aithsewn gia nees proslhpseis melwn DEP. Epishs, kati na eipwthei gia th fygh tou k. Roumeliwth se allo tmima. Giati?

    Prepei epitelous na yparxei DIAFANEIA kai AXIOKRATEIA se auto to tmima kai na proslifthoun IKANA atoma. Monon etsi to tmima mporei na veltiwsei thn piothta tou sto mellon.

    Filika,

    Enas palios foithths

    ΑπάντησηΔιαγραφή